ArchView

« ArchView » biedt u 15 volledig gerenoveerde appartementen en ook een penthouse aan. Deze ruime, luxueuze 1 tot 3 slaapkamers appartementen met veel lichtinval beschikken ook over parkeerplaatsen.

Het gebouw is gelegen in een historische wijk in het hart van de Europese hoofdstad.
De gerenoveerde residentie biedt u een volledig eigentijdse gebouw, zowel op vlak van comfort en design, als op vlak van ecologie en energie. De appartementen bieden u een uniek uitzicht op het Jubelpark, een rustgevende plek en een groene oase middenin de stad.
Gelegen in de Merodewijk en de wijk van de Tongerenstraat. Vlakbij de Tervurenlaan et de Renaissancelaan evenals nabij de Europese wijk, het Montgomery rondpunt en het rondpunt Schuman.

Een plaats die het stadsleven mengt met natuur en cultuur (Park, Half-Eeuwfeestpaleis - Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis - Koninklijk Museum voor Kunsten en Geschiedenis - Autoworld - Triomfboog).

Arch View is gelegen in een internationale wijk, nabij verschillende onderwijsinstellingen, winkels en vlakbij het openbaar vervoer (metro, tram, bus en trein). De Merode wijk herbergt een groot aantal winkels en restaurants, op wandelafstand, en dichtbij de Tongerenstraat, de Keltenlaan en de Tervurenlaan.

Deze levendige wijk is eveneens gelegen vlakbij de metro Merode, met directe verbinding naar het centrum en van waaruit u gemakkelijk in alle uithoeken van Brussel kan raken. Van hieruit is het amper 15 minuten reizen tot de nationale luchthaven “Brussels Airport”.
Voorzieningen
Bicycle parking
CCTV protection
Cellars/Storage facility
Cleaning 2x/week
Indoor parking
Lift
Terraces

Deze residentie, gelegen in een internationale wijk, heeft het voordeel dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer (metro, tram, trein, bus) te liggen.

Het ligt ook dicht bij de metro Mérode, die passagiers zeer snel naar de vier hoeken van Brussel brengt, en op ongeveer 15 minuten van de luchthaven Brussel Nationaal.

In de buurt
School
100 m
Metrostation
100 m
Bushalte
600 m
Tramhalte
700 m
Supermarkt
1,4 km
Treinstation
3,0 km

Te huur in dit gebouw

Er zijn momenteel geen units te huur in dit gebouw.